Banner

Intake
Als u les wilt, hebben we eerst een (gratis) intakegesprek. We praten  over  uw niveau, wat u moeilijk vindt  en wat u wilt leren. Ik maak een voorstel met een offerte.  Als u het een goed voorstel  vindt, kunnen we beginnen met de les.

De les
U krijgt privéles of les in een groepje.  Tijdens de les wilt u zoveel mogelijk leren. Daarom verwacht ik van u dat u zich voor 100% inzet. Buiten de les moet u huiswerk maken. Maar u moet ook veel praktijkopdrachten doen want u moet de taal in de praktijk kunnen gebruiken.

Als de lessen afgelopen zijn, kijken we wat u geleerd heeft en wat nog moeilijk is. U weet waar u op moet letten als u de taal gebruikt. U kunt dus nog heel lang de oefeningen van de lessen gebruiken om uw taal verder te verbeteren.

Waar zijn de lessen?
U kunt bij u thuis les krijgen, of bij mij thuis in Wateringen (dichtbij Den Haag). Het is ook mogelijk om in Voorburg de lessen te volgen.

U kunt schrijfopdrachten per e-mail naar mij toe sturen.

We kunnen ook kiezen voor lessen via Skype.  Dit is erg handig als u in het buitenland woont en een inburgerings- of taaltraject wilt volgen. Hiervoor heeft u een internet- verbinding, een headset en een webcam nodig.

Marga Uijttenboogaard